Gaminimo Laikas: 30 min.
Viso: 45 minutės
Ingredientai:
- 600-700 g. vištienos (ketvirčiai)
- 6 vidutinio dydžio bulvės
- 2 morkos
- 1 paprika
- 1 galvutė svogūno
- Skiltelė česnako
- Šviežių krapų
- Kečupo
- Kubelis sultinio
- Lauro lapų
- "Adžikos" padažo arba čili pipirą
- Juodūjų pipirų ir druskos
- Vištieną troškinti greitpuodyje 10 minučių antru lygiu.
- Atitenkti greitpuodį ir sudėti kubeliais pjaustytas bulves, griežinėliais pjaustytas morkas, juostelėmis pjaustytą pariką, lauro lapus, kubelį sultinio, ketčupo 2-3 šaukštus, bei druskos ir pipirų pagal skonį.
- Tuomet uždenkti greitpuodį ir troškinti 5-6 minutes antru lygiu.
- Atidenkti puodą sudėti smulkintą česnaką, krapus, šauktą "Adžikos" padažo arba čili pipirą ir troškinti 2 minutes.
Jei neturite greitpuodžio vištieną troškinkite kol suminkštės, o daržoves 15 minučių.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą