penktadienis

Kiaulienos Guliašas

kiaulienos guliasas
Pasiruošimo Laikas: 10 min.
Gaminimo Laikas: 40-60 min.
Viso: 1 valanda

Ingredientai:
  •  500-600 g. neriebios kiaulienos (kumpio)
  • 1 morka
  • 1 galvutė svogūno
  •  2 skiltelės česnako
  • 1 kubelis sultinio
  • 1 šaukštas miltų
  • Kečupo
  • Aliejaus kepimui
  • Krapų
  • Juodūjų pipirų ir druskos 
Gaminimas:
  1. Mėsą supjaustyti 2 cm kubeliais ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Prieš mėsai baigiant kepti sudėti pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir dar biškį apkepti.
  2. Į tą pačią keptuvę supilti puse litro sultinio ir troškinti 30-45 minutes.
  3. Po 30-45 minučių sudėti grežinėliais pjaustytą morką ir viską dar patroškinti apie 10 minučių.  
  4. Tuomet dedame 1 šaukštą miltų, krapus bei kečupo, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską išmaišome ir dar patroškiname 5 minutes. 
Patarimai:

Troškinimo laikas daugiausia priklauso nuo mėsos, ji turi būti minkšta. Garnyrui geriausia tinka bulvių košė.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą