Gaminimo Laikas: 40-60 min.
Viso: 1 valanda
Ingredientai:
- 500-600 g. neriebios kiaulienos (kumpio)
- 1 morka
- 1 galvutė svogūno
- 2 skiltelės česnako
- 1 kubelis sultinio
- 1 šaukštas miltų
- Kečupo
- Aliejaus kepimui
- Krapų
- Juodūjų pipirų ir druskos
- Mėsą supjaustyti 2 cm kubeliais ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Prieš mėsai baigiant kepti sudėti pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir dar biškį apkepti.
- Į tą pačią keptuvę supilti puse litro sultinio ir troškinti 30-45 minutes.
- Po 30-45 minučių sudėti grežinėliais pjaustytą morką ir viską dar patroškinti apie 10 minučių.
- Tuomet dedame 1 šaukštą miltų, krapus bei kečupo, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską išmaišome ir dar patroškiname 5 minutes.
Troškinimo laikas daugiausia priklauso nuo mėsos, ji turi būti minkšta. Garnyrui geriausia tinka bulvių košė.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą