šeštadienis

Šviežiai Rauginti Agurkai

rauginti agurkai

Pasiruošimo Laikas: 5 min.
Gaminimo Laikas: 10 min.
Viso: 15 minučių

Ingredientai:
  • 1/2 kg šviežių agurkų
  • Šakelė krapų žiedynų
  • Skiltelę česnako
  • 2 žirneliai juodų pipirų
  • 1 gvazdikėlis 
 Gaminimas:
  1. Į molinį arba emaliuotą puodą sudedame krapus, česnaką, pipirus, gvazdikėlį, bei nuplautus agurkus.
  2. Užpilame litru verdančio vandens kuriame ištirpintas vienas šaukštas druskos.
  3. Rauginame 24 valandas kambario temperatūroje. 
  4. Vėliau agurkus su puodu įdedame į šaldytuvą.
Patarimas:

Vietoje gvazdikėlio galime naudoti kelis juodųjų serbentų ir vyšnių lapus.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą